Kauppapalvelu

Olipa elämäntilanteesi hektinen, etkä yksinkertaisesti tämän takia kerkeä käymään kaupassa, tai et halua käydä kaupassa koronan takia, niin ei hätää. Me autamme sinua! Kangasalan Kotipalvelut tuottaa kauppapalveluita sinun valitsemasta kaupasta. Soita meille numeroon 045 783 39076, tai lähetä sähköposti osoitteeseen info@kangasalankotipalvelut.fi ja toimitamme ruokaostoksenne kotiovellesi pikimmiten. Palvelu soveltuu hyvin niin ikä-ihmisille kuin nuoremmille uran uurtajille.

Tilaa ruokaa kotiovelle valitsemastasi kaupasta ja toimitamme sen myös nopeallakin aikataululla. Toimitamme ruokaostokset kaikkialle Kangasalla!
Miten kauppapalvelu käytännössä toimii?

  • Soita meille numeroon 045 783 39076 (pvm/mpm) tai lähetä sähköpostia osoitteeseen info@kangasalankotipalvelut.fi
  • Kerro meille tarpeistasi, haluatko kauppapalvelun toistaiseksi voimassaolevana tai kertakäyntinä
  • Muistathan myös kertoa, toimitusosoitteen ja mistä kaupasta haluaisit ostokset
  • Sopimusasiakkaille voimme tarjota mahdollisuuden kauppaostoksiin myös laskutuksella.
  • Otamme teihin yhteyttä pikimmiten!


Covid-19

Koronavirus on muuttanut luultavasti kaikkien elämää tavalla tai toisella. Kauppapalvelumme on ensisijaisesti kehitetty ikä-ihmisten tarpeisiin ketkä haluavat välttää kaupassakäyntiä, mutta soveltuu mainiosti myös muillekin! Asiakasturvallisuus ja työntekijöiden turvallisuus on ollut meille aina ykkösprioriteetti, tämän takia käytämme kauppapalveluiden yhteydessä visiiriä tai kasvomaskia suojellaksemme asiakkaitamme sekä työntekijöitämme. Seuraamme tarkasti sekä noudatamme STM ja THL ohjeistuksia suojautumisessa. Jos sinulla on kysyttävää Covid-19 käytännöistämme, niin ota rohkeasti yhteyttä!