Kotisiivous

Tuotamme ammattitaidolla kotisiivouspalveluita Kangasalla ja ympäryskunnissa, niin kertaluonteisesti kuin kuukausittaiseen tarpeeseen. Jätä meille siivoaminen ja helpota arkeasi! Ota yhteyttä, määrittele itse kuinka usein haluat siivouspalvelun, ja me toteutamme sen juuri sinun tarpeitasi kuunnellen!

Haluamme antaa myös tyytyväisyystakuun työllemme! Jos olet tyytymätön työn tulokseen, niin työntekijämme tulee tarkistamaan tilanteen ja tekee tarvittavat toimenpiteet jotta kumpikin osapuoli olisi tyytyväinen, meille on tärkeää, että asiakkaamme ovat aina tyytyväisiä työntulokseen!

Hyvä ottaa huomioon siivouksessa:

 • Siivouksesta veloitetaan tuntihinta (39€/h)
 • Muista tehdä kotitalousvähennys siivouspalveluista (60%). Autamme mielellämme veloituksetta kotitalousvähennyksen täyttämisessä! Kotitalousvähennys huomioon ottaen maksamasi hinta on ainoastaan 15,6€!
 • Emme veloita matkakustannuksia erikseen alle 40km matkoista (lasketaan Kangasalan keskustasta)
 • Meillä ei ole minimiaikaa siivoukselle, kesti se tunnin tai vaikka kolme, veloitamme vain ja ainoastaan tehdystä työstä.
 • Halutessasi pesemme myös ikkunat.
 • Ennen käyntiä sovimme kanssasi tarkasti siivouspalvelun laajuudesta, jonka jälkeen toteutamme siivouksen juuri haluamallasi tavalla.
 • Teemme niin ylläpitosiivouksia kuin laajempiakin siivouksia.


Kenelle palvelu soveltuu?

Palvelu soveltuu kenelle tahansa! Olit sitten nuori uranuurtaja, eikä sinulla ole aikaa enää siivota, tai iäkkäämpi henkilö, niin me kyllä autamme sinua! Yrityksemme on kuitenkin erikoistunut etenkin ikäihmisille tuotettaviin palveluihin sekä heille tarkoitettuihin kokonaisvaltaisiin ratkaisuihin, helpottaakseen ikäihmisten arkea. Jos olet ikäihminen, tai harkitsemassa palveluiden ostamista heille, käythän katsomassa myöskin meidän tuottaman edullisen kauppapalvelun, tämän avulla pystymme vähentämään heidän altistumistaan mahdolliselle Covid-19 virukselle. Otathan meihin rohkeasti yhteyttä jos sinulla on kysyttävää palveluistamme, Me autamme mielellämme!

Kuinka toimiii käytännössä?

 • Ota meihin yhteyttä, ja kerro meille tarpeesi
 • Suunnittelemme kanssasi palvelukokonaisuuden jolla varmistamme haluamanne lopputuloksen. Jos koet tarpeelliseksi että tulemme käymään paikanpäällä, jotta voimme antaa tarkemman hinta arvion, niin se kyllä onnistuu!
 • Sovitaan aika milloin siivous toteutetaan
 • Työntekijämme tulee sovittuna ajankohtana siivoamaan

Pyydä tarjous! Olemme yhteydessä saman päivän aikana!

  Covid-19

  Asiakasturvallisuus sekä työntekijöidemme turvallisuus on meille aina ykkösprioriteetti. Kotisiivouksia suorittaessa työntekijämme käyttävät aina visiiriä tai kasvomaskia. Noudatamme THL ja STM ohjeistuksia suojautumisessa Koronavirusta vastaan, jotta jokainen asiakaskäyntimme olisi mahdollisimman turvallinen. Jos sinulla on kysyttävää liittyen Covid-19 käytäntöihimme, niin otathan rohkeasti yhteyttä!